Home   The Reconnection    Aura-Soma   'De Roep van de Meester'  'In Harmonie'  Reiki Cursussen    Rouwbegeleiding   Mijn boek   Prijzen,data,tijden
   Cadeaubonnen   Contact  Links

 

 

 

 

Yona 

(1947)

Gedurende 25 jaar was ik met plezier als docent werkzaam in het voortgezet onderwijs en  tevens 15 jaar verbonden aan een taleninstituut. Daardoor leerde ik zowel met kinderen als volwassenen te werken, wat later bij het geven van de verschillende cursussen, workshops en lezingen bijzonder nuttig bleek te zijn.

Na diverse opleidingen afgerond en cursussen gevolgd te hebben die aansloten op mijn werkzaamheden in de healingpraktijk die ik sinds 1993 runde, was het kennelijk weer tijd om iets nieuws in mijn leven te laten komen. Al vanaf '93 ben ik Reiki Master en heb veel mensen daarin opgeleid, maar door 'toeval' kwam ik in aanraking met het boek van de Amerikaanse arts Dr. Eric Pearl over The Reconnective Healing en The Reconnection en was ik zo gefascineerd dat ik direct besloot het seminar te volgen om daarmee te gaan werken. We zijn nu aanbeland in een andere tijd en daarbij hoort een andere, laten we zeggen, nieuwe frequentie. Reconnective Healing is een vorm van healing die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is en een verbinding tot stand brengt tussen onze meridianen, de aarde en het universum. (zie voor verdere uitleg de site: De healing praktijk) In 2008 ben ik opgeleid tot Reconnective Healing Practitioner Level I, II en III en sta ik als zodanig geregistreerd.

In 1996 was het Aura-Somaģ Colour Care System met de vele prachtig gekleurde flessen op mijn weg gekomen en met groot enthousiasme volgde ik de opleidingen tot Aura-Soma Practitioner. De consulten die ik geef zijn een belangrijk onderdeel van mijn werk en nog steeds ben ik regelmatig verrast door de schitterende, sprankelende kleuren, die zulke verbluffende resultaten laten zien.

Vanaf 2001 werk ik tevens in een Hospice (huis voor terminale patiŽnten), waar ik niet alleen te maken heb met angst, verdriet en pijn van de bewoners zelf, maar ook van familie en vrienden. Het regelmatige contact en de intensieve gesprekken maken het mogelijk dat ik kan bijdragen aan een beetje troost en steun.

In de praktijk ondersteun ik mensen in deze moeilijke fase van hun leven. Dit is meestal een individuele begeleiding, maar er worden ook kleine groepen geformeerd (zie site 'Rouwbegeleiding'). 

 

{

 

 

 

Home   The Reconnection  Aura-Soma    'De Roep van de Meester'  'In Harmonie'  Reiki Cursussen   Rouwbegeleiding    Mijn boek  Prijzen,data en tijden
       Cadeaubonnen    Contact  Links