Home   Wie is Yona?    The Reconnection    Aura-Soma    'De Roep van de Meester'          'In Harmonie'   Reiki Cursussen   Mijn boek    Prijzen,data en tijden  Cadeaubonnen  Contact  Links
       

        

 

 

Onwetendheid over het zelf brengt de vrees voor de dood. Hoe meer men het ware zelf leert kennen, hoe minder men de dood vreest; want het is slechts een deur, waardoor men overgaat van de ene fase van het leven naar een andere, en de andere fase is veel beter.

                                                   (Inayat Khan)

 

a

 

Rouwen doe je niet alleen

 

Rouwverwerking:

Ieder mens wordt vroeg of laat in zijn leven geconfronteerd met het overlijden van een dierbare persoon. Bij sommigen is dit zo'n ingrijpende gebeurtenis, dat zij er langdurig door ontwricht raken. Soms komen ze daardoor in een isolement terecht en hebben ze het gevoel dat niemand hen begrijpt. 

Rouwen doet iedereen weliswaar op zijn eigen manier, maar dat betekent niet dat er geen ondersteuning kan worden geboden. Begrip en geduld van de omgeving is dan eigenlijk een vereiste. Maar dit is niet altijd voldoende. 

                                                                                 

                                                                                        

Rouwbegeleiding:

Om hen op weg te helpen dit verlies te kunnen verwerken is het nodig dat zij hun verdriet en angst in een veilige omgeving ongeremd kunnen en durven uiten.

De vraag naar het 'waarom' kan mensen soms jarenlang bezighouden. Daarom is het van belang inzicht te krijgen in het stervensproces. Dit geeft troost en steun, en tenslotte komt er acceptatie, waardoor men zich weer meer in balans voelt.

 

De begeleiding vindt individueel of in kleine groepen plaats. In de groep kan men ook door de andere deelnemers steun ervaren, want zij hebben tenslotte soortgelijke ervaringen, hoewel ieder rouwproces weer anders is. 

De groepsgrootte is maximaal 6 deelnemers.

 

 

 

{

 

 

Home    Wie is Yona?    The Reconnection    Aura-Soma    'De Roep van de Meester'  Reiki Cursussen   'In Harmonie'    Mijn boek    Prijzen,data en tijden
     Cadeaubonnen    Contact   Links