Home  Wie is Yona?  The Reconnection   Aura-Soma  'De Roep van de Meester'  'In Harmonie'    Rouwbegeleiding    Mijn boek    Prijzen,data en tijden
    Cadeaubonnen    Contact   Links

 

 

Reiki cursussen

                                                                                                                                                           

Reiki 1:

 

In deze eerste cursus worden de vaardigheden aangeleerd om met de universele energie om te gaan en deze op de juiste wijze voor jezelf en anderen te gebruiken. Daar we met deze Goddelijke energie mogen werken, wordt tevens ruime aandacht aan spiritualiteit besteed.                                                                                

 

Reiki 2:

Hier leren we onder andere op afstand behandelen. Ook in deze cursus is het spirituele aspect een belangrijk onderdeel, evenals enige esoterische kennis die betrekking heeft op de behandelingen.

Reiki 3:

Het Mastership. We moeten eerst zelf aardig in balans zijn, voordat we anderen op de juiste wijze kunnen helpen. Daarom wordt bij de opleiding tot Reiki-Master veel aandacht besteed aan het verkrijgen van inzicht in het eigen levensproces en het verwerven van esoterische kennis. Deze opleiding wordt individueel gegeven en duurt vele maanden.

Individuele cursussen:

Na vele jaren de Reiki-cursussen in groepen te hebben gegeven, heb ik ervaren dat er toch heel wat mensen zijn die zich in een groep van meestal onbekenden niet helemaal durven te uiten. Speciaal voor hen geef ik individuele cursussen of indien gewenst met een vriend/vriendin samen. Data voor deze Reiki-cursussen worden in onderling overleg vastgesteld.

 

\

  

 

 

Home   Wie is Yona?   The Reconnection    Aura-Soma   'De Roep van de Meester'  'In Harmonie  Rouwbegeleiding   Mijn boek    Prijzen,data en tijden
    Cadeaubonnen    Contact  Links