Home    Wie is Yona?    The Reconnection    Aura-Soma    'De Roep van de Meester'
 Reiki Cursussen    Rouwbegeleiding  'In Harmonie'    Prijzen,data en tijden    Cadeaubonnen    Contact Links

 

 

Mijn boek

 

 

Dinsdagskind

 

 

Don’t be afraid.

My love is stronger,

My love is stronger than your fear.

Don’t be afraid,

My love is stronger

and I have promis’d,

Promis’d to be always near.

 

              John L.Bell, Iona Community
Uit het songbook: come all you people

 

      \

 

Duidelijk hoorde ik in mei 1995 tijdens mijn slaap een heldere stem die mij verzocht voor de kosmische hiërarchie een boek te schrijven. Dit werk beslaat een periode van zeven jaar. Gedurende die tijd hebben de meesters, de aartsengelen, mijn overleden vader en anderen van het Licht hun boodschappen doorgegeven. Pas toen ik mijn nieuwe naam, Yona, op een bijzondere manier heb mogen zien kon ik het boek afronden.

De bedoeling van de meesters is de universele religie onder een groot publiek uit te dragen en om mensen die zich op het spirituele pad begeven of reeds bevinden hierbij een steuntje in de rug te geven.

In het boek worden de gesprekken en ervaringen met de Lichtwezens en mijn vader weergegeven, die mij helpen mijn twijfels en angsten te overwinnen die zich op mijn ontwikkelingsweg naar God voordeden. Vooral de angst voor mijn directe omgeving om niet voor vol te worden aangezien, maakte dat ik mijn 'merkwaardige' dromen, waarin ik luid en duidelijk toegesproken werd niet vertelde. Hierdoor voelde ik me soms geïsoleerd.

Ik weet inmiddels uit de vele gesprekken met mensen die ik in de afgelopen jaren in mijn praktijk mocht behandelen dat deze gebeurtenissen geen uitzondering zijn. Evenals ik dat heb ervaren worden ook zij soms door twijfels en angst belaagd, wat vaak door een gebrek aan kennis veroorzaakt wordt. Die kennis heb ik nu op een liefdevolle manier kunnen en mogen aanvullen.

De Meester El Morya die als eerste van de hiërarchie zijn boodschappen doorgaf, liet weten dat deze voor de gehele mensheid bedoeld zijn om tot een hoger bewustzijn en tenslotte tot het Christusbewustzijn te komen.

                Enkele fragmenten:

Alle mensen verschillen en zijn uniek. Accepteer elkaar, zeg nooit: “Wat raar of wat gek”. Ieder heeft een eigen Zijn, een eigen ziel en die is uniek. Ieder is ook uniek in zijn gevoel. Handel daarom met respect naar anderen toe. Men moet de Aarde helen door respect voor andermans gevoelens te hebben. De eerste les is gevoel: respecteer elkaars gevoel! Dat is de basis van alle ellende op Aarde, want er wordt overheen gelopen. De Aarde zou er honderd procent anders uitzien als ze respect hadden voor elkaars gevoelens.”

“Ga door!”, hoorde ik van binnen. Een duidelijke aanwijzing. “Waarom moet ik doorgaan?” Ik wist het niet, maar ik had intussen wel geleerd te luisteren naar dit soort instructies. Het gaf me rust, vertrouwen en een groot gevoel van zekerheid. Ik wist nog steeds niet wat ik moest schrijven. “Doorgaan!” “Maar met wat?” “Wacht maar af.” Het was soms net of ik van binnen een dialoog met mezelf voerde. Dan had ik zo nu en dan de indruk dat ik niet helemaal pluis was. Gelukkig maar dat ik dit niet hardop deed. Stel je voor dat iemand dit hoorde. “Dus je schaamt je ervoor?” hoorde ik nu duidelijk. “Nee, dat niet echt, maar het staat zo merkwaardig.” “Waarom trek je je nog steeds zoveel aan van wat anderen van je denken? Je weet toch dat als het voor jou zuiver voelt, dit ook zo is?” “Ja, dat is zo.” “Zie je het in? Je denkt zus en handelt zo.” “Ja, je hebt gelijk. Ik zal meer op mezelf en ‘boven’ moeten vertrouwen. Ook al denken anderen er anders over.”  “Doe wat je voelt dat goed is.”

Ik groet je, mijn dochtertje. Heel soms bekruipt me het weinig spirituele verlangen om nog één keer met jou door de stad te lopen. Het kwam er nooit van. Ik zou het best willen doen. Eén keer met jou gezellig te praten en daar wat bij te drinken, mijn favoriete drankje. Het kwam er ook niet van. Gedane zaken nemen geen keer. Heb vrede in het hier en nu en vrede in jezelf. Als je wilt mag je vragen stellen.”

“Dank je wel, dat wil ik graag. Wat jij nu vertelt had ik ook graag willen doen, maar ook bij mij is dat er niet van gekomen. Ik vind dat achteraf gezien heel jammer, maar we hebben nu de mogelijkheid onze gesprekken in ieder geval in te halen. En waarschijnlijk zijn ze nu diepgaander dan ze ooit anders geweest zouden zijn. Ik wil zeggen dat ik dit in ieder geval erg fijn vind.”

(Mijn vader): “Alles, maar dan ook alles in de hele kosmos is energie. Dat is God en God laadt ons op. Daar hoef je niets aan te doen. Wij laven ons dan aan de Goddelijke energie die door ons heen stroomt, die altijd in ons is.”

“Dat is wel handig.”

(Mijn vader): “Zeker, daar zou je op Aarde potjes van moeten verkopen, hè?” (Lacht)

 “Ja, dat lijkt me wel wat.”

(Meester Paul de Venetiaan): “Het jaar 2000 is heel belangrijk voor jou. Er zal dan heel veel bij je doorkomen. Je hebt al diverse namen doorgekregen die je nog niet kende en ook déze naam zal bij je doorkomen.”

“En dat is in het jaar 2000? Krijg ik hem dan ook heel duidelijk door?”

(Meester Paul): “Dan weet je. En dat heeft te maken met ......., ik kan een tipje van de sluier oplichten ............, het heeft wel te maken met iemand in de Orde van Melchisedek en ook iemand die wandelt naast Henoch; Henoch die wandelt naast God.”

“I remain with you as a mentor on the Path, ever desirous of assisting you, especially in your calls for God-government and the abundant Life in the economy. In the name of my teacher and friend of Light, the Great Divine Director, in the joy of my co-worker Saint Germain,

I AM El Morya Khan.”

Toen moest ik wel overstag gaan.     (Lords of the Seven Rays, boek 2, blz.32)

Uit naam van deze Liefde zegen ik je,

El Morya."

 

\

         

'Dinsdagskind' is alleen nog maar bij mij verkrijgbaar.     Adresgegevens zie site: prijzen, data en tijden.

De prijs is € 24,--    Bijdrage in de verzendkosten € 1,50.

Wil je 1 of meerdere exemplaren bestellen, maak het gehele bedrag dan over op postgiro nummer 64.50.70  t.n.v. Y. Klingler, Den Haag. Na ontvangst hiervan krijg je het bestelde zo snel mogelijk. Vermeld s.v.p. duidelijk je naam en adres.

Woon je in de buurt, dan kun je het ook bij mij thuis komen halen. Dat scheelt weer verzendkosten. Het is dan wel verstandig even op te bellen om een tijdstip af te spreken.

 

 

 

Ik wens je veel leesplezier toe,

          Yona

 

         

Home    Wie is Yona?    The Reconnection    Aura-Soma    'De Roep van de Meester'
Reiki Cursussen   Rouwbegeleiding  'In Harmonie'    Prijzen,data en tijden    Cadeaubonnen    Contact  Links