Home    Wie is Yona?    Aura-Soma    'De Roep van de Meester'  'In Harmonie'     Reiki Cursussen
Rouwbegeleiding    Mijn boek    Prijzen,data en tijden    Cadeaubonnen    Contact  Links

 

 

De healingpraktijk

 

 

The Reconnective Healing

Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing verbindt ons opnieuw met het universum en onze kern, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op alle niveaus. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

 

         Dr. Eric Pearl

"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

Deze energieŽn die heel duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geÔnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn. Het enige dat jij hoeft te doen is ontspannen en alle verwachtingen los te laten.

                   

 

The Reconnection

The Reconnection wordt ook wel de Persoonlijke Reconnectie genoemd. Oorspronkelijk waren onze meridianen verbonden met de rasterlijnen die de planeet omcirkelen. Deze rasterlijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons met het universum te verbinden. In de loop der tijden zijn we van deze lijnen losgeraakt. De Reconnection brengt 'nieuwe' axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke frequenties te gebruiken voor genezing en voor onze evolutie. Tijdens een Persoonlijke Reconnectie worden deze nieuwe lijnen aangebracht en geactiveerd. Daardoor wordt het DNA gevoed en is het mogelijk om de frequenties van licht en informatie te gebruiken voor genezing en onze eigen spirituele groei.

Een Persoonlijke Reconnectie hoeft maar eenmaal in je leven te worden toegepast, de Axiatonale lijnen zijn vanaf dan blijvend geactiveerd. Je maakt de keuze heel bewust en het zal je naar andere, hogere dimensies leiden, waardoor je spirituele groei versneld wordt.

De Persoonlijke Reconnectie wordt in 2 sessies uitgevoerd, het liefst op twee opeenvolgende dagen. Deze sessies nemen per keer ongeveer een uur in beslag. De prijs is wereldwijd bij alle Reconnective Healer hetzelfde, nl. 333 eenheden van de plaatselijke munt. Hiervoor is bewust gekozen omdat we werken met de vibratie van de 3x3, de gewijde geometrie. Dit bedrag betaalde Eric na zijn sessies die hij ontving van een joodse zigeunerin in Santa Barbara, CaliforniŽ.

Het wordt aanbevolen (maar is niet verplicht)  alvorens de Persoonlijke Reconnectie te ontvangen, enkele Reconnective Healing sessies te ondergaan.

 

Geregistreerd als practitioner bij www.thereconnection.com  en  www.thereconnection.nl,  lid van het RPNN (Reconnective Healing Practitioners Netwerksite).

 

 

 

Het verschil tussen beide

De Personal Reconnection is een totaal ander proces dan Reconnective Healing. Het verschil gaat voornamelijk over intentie. De intentie van Reconnective Healing is voornamelijk heling die op lichamelijk, emotioneel, spiritueel niveau plaats vindt. En om deze mate van Healing te bereiken, zul je tot een zeker niveau 'verbonden worden'. De Personal Reconnection sluit je meridianen aan op het energetische raster van de aarde en het universum, waardoor je een (betere) aansluiting krijgt met jouw levensweg voor een versnelde persoonlijke ontwikkeling en evolutie.

Tijdens de Persoonlijke Reconnection worden ca. 120 punten en lijnen geactiveerd op het lichaam zonder het aan te raken. Het doel van de behandeling is o.a. het opnieuw activeren van het oorspronkelijke meridiaansysteem in het lichaam. Dit worden de Axiatonale Lijnen (uitgaande lijnen) genoemd. Zij verbinden de kosmische energieŽn, informatie en lichtbanen opnieuw met onze oorspronkelijke blauwdruk. Hierdoor voelen we ons 'verbonden'. Men zegt dat de mens van oorsprong twaalf strengen DNA had, in plaats van de twee die we nu kennen. We leven in een nieuwe tijd en daarom is het belangrijk ons weer te verbinden met de extra mogelijkheden die ons DNA ons biedt.

 

\ 

 

 

Home    Wie is Yona?    Aura-Soma    'De Roep van de Meester'  'In Harmonie'  Reiki Cursussen
Rouwbegeleiding    Mijn boek    Prijzen,data en tijden    Cadeaubonnen    Contact  Links