Home    Wie is Yona?    The Reconnection    Aura-Soma  'In Harmonie'     Reiki Cursussen
Rouwbegeleiding    Mijn boek    Prijzen,data en tijden    Cadeaubonnen    Contact  Links

 

 

\

 

  "Onderzoek alles en behoud het goede"

 

Cursussen

 

'De Roep van de Meester' 

Cursus 1:

Als de leerling er klaar voor is, komt de Meester, aldus een oud gezegde. Maar wanneer zijn wij er klaar voor? Een voorwaarde is, dat we ons verdiepen in de kosmische wetten, waardoor we inzicht verkrijgen en daar ook naar leven.

Deze cursus combineert de eeuwenoude, esoterische wijsheid dan ook met praktische oefeningen en we maken o.a. kennis met begrippen als geest, ziel, tweelingziel, karma, reďncarnatie, de vier elementen, de drie evolutielijnen, deva's, engelen, Elohim, Meesters van de Grote Witte Broederschap en chakra's. Ook de tarot en astrologie komen aan de orde. Vooral de verbanden zullen nu duidelijk worden, waardoor we inzicht krijgen in de oude mysteriën. Natuurlijk is er ruime gelegenheid de eigen ervaring te delen, als daar behoefte aan is.

We werken met muziek, mantra's, visualisaties en meditaties. En natuurlijk is er ruime gelegenheid de eigen ervaring te delen, als daar behoefte aan is.

 
 

Lady Master Venus Kumara

Cursus 2:

Deze sluit aan op de hierboven beschreven cursus ‘De Roep van de Meester’, waarin we de basis hebben gelegd.

We behandelen  twee grote onderwerpen, ten eerste:

'De zeven Stralen' (manifestaties van het Goddelijke) in zijn vele aspecten en gaan dieper in op de Meesters die ons wenken en ons als leraren ondersteunen.

Ten tweede:

'Testen en inwijdingen', waarmee we op ons pad te maken krijgen. Dit wordt aan de hand van het leven van Jezus uitvoerig uit de doeken gedaan.

Natuurlijk komen de engelen, aura's en chakra's ook weer aan bod en werken  we ook hier met muziek, mantra's, visualisaties en meditaties.

 

                                                    

              Sanat Kumara                                                Jezus

                                                                                     

                                                   Kuthumi

                                                 

Cursus 3:

De twee grote onderwerpen in derde cursus van ‘De Roep van de Meester’ zijn:

'Het pad van de Boeddha.

'De Kosmische Klok'.

We gaan weer dieper in op de stof van de vorige cursussen en de ontspanning ervaren we door muziek, mantra's, visualisaties en meditaties.              

 

                                                                              

                                                         Bodhisattva Kuan Yin

         

      Krishna             

 

Voor geďnteresseerden is het mogelijk hierna door te gaan om persoonlijke elementen te kunnen verdiepen en uitwerken.

 

{

 

Workshop

'De Roep van de Meester'

 

·   Op deze dag zullen we ons bezighouden met spirituele aspecten die vroeger alleen in de oude mysteriescholen aan de orde kwamen. Deze oude, esoterische wijsheid geeft je meer inzicht in gebeurtenissen in je eigen leven. De gidsen, engelen, die ons begeleiden, mogen natuurlijk niet ontbreken. De Meesters die ons ondersteunen in ons proces naar groei en inzicht in de kosmische wetten, worden uitvoerig besproken.

·   Ook zullen wij gebruik maken van de prachtige Aura Soma flessen, een kleurencounseling die je niet vermoede kanten van jezelf laat zien.

·   En natuurlijk zullen we visualisatie en meditatie erbij betrekken.

 

Persoonlijke begeleiding:

Wie eenmaal op het spirituele pad beland is, komt op een gegeven moment voor vragen te staan, waarmee hij soms geen raad weet en waarvan de antwoorden ook niet in boeken te vinden zijn; indringende ervaringen, waardoor je aan jezelf gaat twijfelen, maken het extra lastig de weg naar je uiteindelijke doel helder en zonder angst voor je te zien en om dan door te zetten vereist heel wat lef. 

Om je hierbij te ondersteunen is een persoonlijke begeleiding mogelijk, waardoor de puzzelstukjes uiteindelijk op hun plaats vallen.

 

Gegevens over de cursus 'De Roep van de Meester' 1, 2, 3  en de workshop staan vermeld op de pagina 'Prijzen, data en tijden'.

  

{

 

 Praatgroep

voor deelnemers aan de cursus

'De Roep van de Meester' 1, 2, 3

 

 

Er is al zo vaak naar gevraagd, maar nu is het er dan toch van gekomen.

Regelmatig is er een bijeenkomst gepland voor allen die de cursus 'De Roep van de Meester' (Spirituele Groei) hebben gevolgd. Het maakt niet uit als je alleen de eerste cursus of al de tweede of zelfs derde hebt bezocht. Voorwaarde is ook hier een open geest en mee willen denken over de soms onvoorstelbare dingen. Het is de bedoeling dat ook jullie onderwerpen aandragen waarover we dan onze kennis kunnen delen. Vragen zijn uiteraard welkom. Op die manier kunnen we ons met de esoterie bezighouden en onze inzichten vergroten.

Bij voldoende belangstelling zullen deze avonden 1x per maand plaatsvinden. (voor data zie site: prijzen, data en tijden).

 

Meld je snel aan, want vol is vol.

 

 

 

 

{

 

 

Home    Wie is Yona?    The Reconnection    Aura-Soma   'In Harmonie'    Reiki Cursussen
Rouwbegeleiding    Mijn boek    Prijzen,data en tijden    Cadeaubonnen    Contact   Links