Home    Wie is Yona?    The Reconnection    Aura-Soma    'De Roep van de Meester'                          'In Harmonie'  Reiki  Cursussen   Rouwbegeleiding
   Mijn boek    Prijzen,data en tijden    Contact  Links

 

 

Cadeau-bonnen

  Hoe kunt u iemand blij maken met een origineel cadeau? 

 

Het is soms lastig om een cadeau te vinden dat niet meteen voor de hand ligt en dat ook nog een verrassingseffect teweeg brengt.

Dan is het wellicht een leuk idee hem of haar een  cadeau-bon voor een Aura-Soma consult of een Aura-Soma workshop te geven. Ze zullen dan niet alleen een gezellige tijd ervaren, maar ook hun levensweg en het uiteindelijke doel duidelijker gaan zien. Op die manier zullen ze bewustere keuzes kunnen maken, waardoor het leven beslist een stuk aangenamer wordt.

Of:

Een cadeau-bon voor een heerlijk ontspannende Reconnective Healing sessie, waardoor ze weer vol energie hun (drukke) werkzaamheden kunnen voortzetten. 

Of:

Het boek 'Dinsdagskind', geleid door de Geest. Het laat je kennis  maken met de wereld van de Geest, zoals de ondertitel al aangeeft. Zij die al meer hiervan weten kunnen meer inzicht verwerven in de diepere mysteriŽn. Zie voor meer informatie de site: Mijn Boek.

 

{

 

 

     Home    Wie is Yona?    The Reconnection    Aura-Soma   'De Roep van de Meester'                           'In Harmonie'   Reiki Cursussen   Rouwbegeleiding
Mijn boek    Prijzen,data en tijden    Contact  Links