Home    Wie is Yona?    The Reconnection    'De Roep van de Meester'  'In Harmonie'                      Reiki Cursussen   Rouwbegeleiding    Mijn boek
   Prijzen,data en tijden    Cadeaubonnen    Contact   Links

 

Aura-Somaģ

Colour Care System

 

 

                                                                                                                                                    

De Equilibrium-flessen:

HetAura-Soma colour care system is een holistische therapie die gericht is op het (weer) in evenwicht brengen van de totale mens, dus lichaam, ziel en geest. Tijdens een consult maakt u een keuze uit 111 verschillende kleurencombinaties, die elk een andere vibratie hebben. De ingrediŽnten in deze Equilibrium-flessen zijn alle op natuurlijke basis. Men verkrijgt inzicht in het eigen leven, de uitdagingen in ons leven en hoe die overwonnen kunnen worden. Verder wordt duidelijk welke talenten men heeft en hoe men die het beste kan ontwikkelen.

Een persoonlijk Aura-Soma consult duurt ongeveer anderhalf uur en wordt, als u dat wilt, opgenomen en op cd gezet, zodat u het thuis weer in alle rust kunt beluisteren.  

Ook worden er Aura-Soma workshops gegeven  (Zie onderaan deze site).

                                   

De Pomanders:

Verder heeft Aura-Soma diverse andere producten, zoals de Pomanders voor de reiniging en bescherming van de aura. Hierdoor zijn we beter in staat onszelf te blijven en de invloeden van buitenaf te weren. 

De Pomanders worden gekozen naar aanleiding van de fleskeuze, maar ook een intuÔtieve voorkeur, zoals geur of kleur, is mogelijk.

 

Enkele voorbeelden:

 

 

 

 

 

                                         

De Quintessences:

De Quintessences openen ons en helpen ons een 'lijntje' te leggen met de hogere energieŽn, de zogenaamde Meester-energieŽn. Zij helpen ons onze opdracht duidelijker te zien en ondersteunen ons in de uitvoering daarvan.

 

    Enkele voorbeelden:

 

El Morya

 

Saint Germain

 

Lady Master Nada

 

 

De Maha Chohan

 

In de cursus 'De Roep van de Meester' worden 'de Stralen' en de Meesters uitvoerig behandeld.

Zie onder: Cursussen 'De Roep van de Meester'.

 

Workshop Aura-Soma:

Voor hen die eerst op een andere manier kennis willen nemen van wat Aura-Soma zoal te bieden heeft, is er een workshop, die ongeveer 3 uur duurt. Daarin wordt iets verteld over het ontstaan en hoe de flessen ons in ons groeiproces kunnen ondersteunen. Tenslotte kan iedere deelnemer een eigen flessenkeuze maken, waarover dan een kort consult gegeven wordt. Door de aanwezigheid van anderen kan in een workshop uiteraard niet al te diep op persoonlijke dingen worden ingegaan. Daarvoor is een persoonlijk consult meer geschikt.    In ieder geval is het een leuke en leerzame middag of avond. Beslist iets voor een stel vrienden en vriendinnen.

 

De Aura-Soma producten zijn bij mij verkrijgbaar.

 

 

{

 

Home    Wie is Yona?    The Reconnection    'De Roep van de Meester'  'In Harmonie'  Reiki Cursussen   Rouwbegeleiding    Mijn boek
    Prijzen,data en tijden    Cadeaubonnen    Contact   Links